top of page

Gördülő, mobil szaunánk egyszerre 6-8 fő számára nyújt kellemes időtöltést, de természetesen nincs létszám megkötés. Használhatja egyedül, kettesben, a családdal, vagy akár egy nagyobb baráti társasággal együtt is. Nem egy hagyományos méretekkel rendelkező szauna, így a megrendelésnél kérjük vegye figyelembe az alábbi méreteket:

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy legalább 3 méter széles kocsibejáró, illetve egy körülbelül 20nm-es viszonylag vízszintes terület.

A szauna használatához személyes segítséget adunk. Az Ön kényelme érdekében a szauna fűtését, és egyéb ezzel kapcsolatos teendőket is ellátjuk. A szauna felfűtéséhez igény szerint a fát is biztosítjuk. A felöntésekhez illóolajokat adunk, szaunalepedő bérlési lehetőséget biztosítunk, de természetesen használhatják saját törülközőjüket is. Egy köntös pedig még komfortasúbbá teszi a pihenést.

 

Kombinált szauna, a modern infraszauna mellett megtalálható benne a teljesen hagyományos, fatüzelésű finn szauna is. Szauna használat után kényelmesen lezuhanyozhat a pihenőtérben elhelyezett zuhanyzóban. A zuhanyzónak nem szükséges vízcsatlakozás, a létesítmény házi vízművel rendelkezik. 

 

Élvezze saját otthonában, nyaralójában, kertjében a meghitt relaxációt, nyugodt pihenést, a szaunázás egészséges, immunrendszer erősítő hatását családtagjaival, barátaival. Zsúfoltság, tömeg nélkül, abszolút steril környezetben. A szauna házat minden használat után fertőtlenítjük.

Rolling Woods oda gördül, ahova szeretné, akkor amikor szeretné.

 

Teljesen rugalmasan állunk a kedves szaunarajongók igényeihez. A szaunát mindenki saját felelősségére használja. Szaunamesterrel vezetett rituálék is kérhetők otthonába, vagy választott helyszínre.

Tematikus szaunaprogramokat is szervezünk, előre meghirdetett helyszíneken. További időpontok, részletek az Események menüpontban olvashatóak.

Szolgáltatások

bottom of page