Gördülő, mobil szaunánk egyszerre 6-8 fő számára nyújt kellemes időtöltést, de természetesen nincs létszám megkötés. Használhatja egyedül, kettesben, a családdal, vagy akár egy nagyobb baráti társasággal együtt is. Nem egy hagyományos méretekkel rendelkező szauna, így a megrendelésnél kérjük vegye figyelembe az alábbi méreteket:

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy legalább 3 méter széles kocsibejáró, illetve egy körülbelül 20nm-es viszonylag vízszintes terület.

A szauna használatához személyes segítséget adunk. Az Ön kényelme érdekében a szauna fűtését, és egyéb ezzel kapcsolatos teendőket is ellátjuk. A szauna felfűtéséhez igény szerint a fát is biztosítjuk. A felöntésekhez illóolajokat adunk, szaunalepedő bérlési lehetőséget biztosítunk, de természetesen használhatják saját törülközőjüket is. Egy köntös pedig még komfortasúbbá teszi a pihenést.

 

Kombinált szauna, a modern infraszauna mellett megtalálható benne a teljesen hagyományos, fatüzelésű finn szauna is. Szauna használat után kényelmesen lezuhanyozhat a pihenőtérben elhelyezett zuhanyzóban. A zuhanyzónak nem szükséges vízcsatlakozás, a létesítmény házi vízművel rendelkezik. 

 

Élvezze saját otthonában, nyaralójában, kertjében a meghitt relaxációt, nyugodt pihenést, a szaunázás egészséges, immunrendszer erősítő hatását családtagjaival, barátaival. Zsúfoltság, tömeg nélkül, abszolút steril környezetben. A szauna házat minden használat után fertőtlenítjük.

Rolling Woods oda gördül, ahova szeretné, akkor amikor szeretné.

 

Teljesen rugalmasan állunk a kedves szaunarajongók igényeihez. A szaunát mindenki saját felelősségére használja. Szaunamesterrel vezetett rituálék is kérhetők otthonába, vagy választott helyszínre.

Tematikus szaunaprogramokat is szervezünk, előre meghirdetett helyszíneken. További időpontok, részletek az Események menüpontban olvashatóak.

Szolgáltatások